?Ešte podrobnejšia predpoveď počasia na nasledujúci deň ?

Ako som sľúbil, s novým rokom pribúdajú na webe: www.pocasiepodlupou.sk ďalšie novinky. Jedna z nich je aj DENNÁ PREDPOVEĎ, ktorú už poznáte.

Novinkou pri dennej predpovedi je, že pribudol k predpovedi aj text. Predpoveď je pripravovaná na základe niekoľkých modelov, poznania danej lokality a môže byť aj niekoľko krát denne zmenená na základe aktuálneho vývoja počasia.

Pod dennou predpoveďou nájdete aj novú položku a tou je PREDPOVEĎ POČASIA NA NAJBLIŽŠIE DNI. Nájdete tu predpoveď počasia na niekoľko dní dopredu, pričom táto predpoveď je aktualizovaná vždy v nedeľu a vo štvrtok. Od budúceho týždňa bude aktualizovaná už aj v utorok (nová predpoveď počasia pre Záhorie a Bratislavu). Stačí kliknúť na obrázok a predpoveď sa Vám zobrazí.

Tým, čo sa prihlasujú na webovú stránku cez mobil, alebo tablet sa predpovede zobrazia pod aktuálnymi článkami. Je potrebné zrolovať sa takmer na spodok webovej stránky (pod články) – ak by ste mali problém to nájsť, alebo by ste mali nejaké pripomienky, výhrady neváhajte ma kontaktovať.

Na záver už len spomeniem, že onedlho sa môžete tešiť na ďalšie meteo novinky: www.pocasiepodlupou.sk